Moroccanoil Treatment

Tekuté zlato Maroka – tento názov je známy každému vlasovému nadšencovi. Je to meno argánového oleja, ktorý sa považuje za najcennejšiu výživnú a zjemňujúcu látku pre vlasy. Nájdeme ho v Moroccanoil Treatment. Vďaka okamžitým účinkom a dosť ľahkej aplikácii sa tento produkt stane vašim obľúbeným a nenahraditeľným prípravkom pre starostlivosť o vlasy.

Účinky a vlastnosti Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment sa odporúča pre vlasy so strednou pórovitosťou. Pri pravidelnom používaní oleja sa zjednoduší úprava, česanie a každodenná starostlivosť o vlasy. Ako je to možné? Vďaka tomuto produktu budú vaše vlasy zdravé, lesklé, silné, menej náchylné na poškodenie, hladké a hydratované. Navyše ich fénovanie bude ľahšie a rýchlejšie. Moroccanoil Treatment vám poslúži aj ako produkt na ochranu pred teplom. Mdlé pramene, podráždená pokožka hlavy a rozštiepené končeky vás už nebudú trápiť. Okrem toho má Moroccanoil Treatment upokojujúce a protizápalové schopnosti. Pomáha bojovať proti lupinám, podráždeniu a iným kožným chorobám pokožky hlavy.

Ingrediencie Moroccanoil Treatment

Moroccanooil Treatment obsahuje pravý argánový olej, práve prečo je tento prípravok taký účinný a ospevovaný mnohými ženami. Argánový olej prekypuje vitamínmi a minerálmi, ktoré sú potrebné pre správnu činnosť vlasov a pokožky hlavy. Je bohatý na vitamín E, omega-6 a omega-9 mastné kyseliny. Tieto ingrediencie zabraňujú predčasnému šediveniu a vypadávaniu vlasov.

Aplikácia Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment aplikujte na vlhké vlasy od ich strednej časti nadol. Trochu viac prípravku môžete naniesť na končeky. Vlasy vyfénujte studeným prúdom vzduchu alebo ich nechajte voľne vyschnúť. Vďaka tomu bude váš účes lesklý, hladký a krásny. Viete, že zmiešaním Moroccanoil Treatment s maskou na vlasy alebo s kondicionérom vytvoríte ohromné vlasy-pestujúce dueto? Stačí ak pridáte pár kvapiek oleja do masky alebo kondicionéra – účinky budú uspokojivé.

Výhody:

  • obsahuje argánový olej
  • bojuje proti lupinám
  • dodáva vlasom lesk a hladkosť
  • zabraňuje vypadávaniu vlasov
  • vyživuje a zlepšuje stav vlasov
  • môže sa aplikovať spolu s inými zjemňujúcimi produktmi

Nevýhody:

  • obsahuje vonné látky a silikóny